Nyhet

Scott Brash till Ridskolan Strömsholm

Han är en av världens mest framgångsrika ryttare och har sedan 2014 till och från varit överst på världsrankingen. Den 11 oktober kommer den 32-åriga världsstjärnan, Scott Brash, till Ridskolan Strömsholm för sin första clinic någonsin i Sverige.
Scott Brash - Hello Sanctos, EM i Herning. Foto: Roland Thunholm

Den unga brittens meritlista kan göras lång, och tillsammans med hästen Hello Sanctos blev han 2015 historisk genom att bli den första ryttaren någonsin att vinna Rolex Grand Slam of Showjumping efter att ha vunnit alla tre deltävlingar. Samma år utsågs ekipaget för andra året i rad till ”Årets ekipage”, och Scott fick mota utmärkelsen ”the Animal Health Trust Showjumper of the Year” av organisationen Animal Health Trust.

– Det känns fantastiskt roligt att Scott, som en av topp tio i världen, kommer till oss på Ridskolan Strömsholm. Hans fokus och målmedvetenhet inspirerar mig och jag ser redan nu fram emot oktober, säger Ridskolan Strömsholms Stallmästare, Jens Fredricson.

Redan nu i helgen är Scott Brash på svensk mark. Publiken kommer att kunna se honom rida de största klasserna under Gothenburg Horse Show. Men aldrig tidigare har den svenska publiken kunnat se honom hålla en clinic och dela med sig av sitt framgångsrecept på hemmaplan.

Clinicen hålls onsdagen 11 oktober, 18:30 – ca21:00. Biljettpris: 500:-

Köp biljett till clinicen idag.

För mer information, kontakta:

Anna Nyström
Chef för Samarbeten och Evenemang vid Ridskolan Strömsholm och Flyinge.
073-562 13 23, anna.nystrom@flyinge.se

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.