Nyhet

Paradressyr-ryttarna samlades på Strömsholm

De var 11 deltagare som under ledning av Förbundskapten tillika Strömsholmsläraren, Agneta Aronsson, samlades på Strömsholm för att ladda upp inför den internationella säsongen.

Para-dressyr är en av grenarna på EM i Göteborg i augusti och det är naturligtvis det stora målet för säsongen. Men innan Agneta Aronsson är redo att ta ut EM-ryttare ska den internationella säsongen förberedas och ridas. Något som gjordes på SvRFs utbildningsanläggning, Ridskolan Strömsholm, helgen den 25-26 mars.

– Vi har tre internationella tävlingar, i Belgien, Norge och Nederländerna, dit ryttarna åker. Senare i sommar kommer Nordiska Mästerskapen i Hammarö och sedan är det dags för EM, säger Agneta Aronsson.

Läs hela artikeln hos Svenska Ridsportförbundet. 

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.