Sport

LFC Challenge-premiär på Strömsholm

På lördag är premiär för Lövsta Future Challenge Dressage 2017. 31 ekipage är anmälda i det första kvalet som rids under Vårdressyren hos oss.
Foto: Lövsta Future Challenge

Resan mot finalen i Lövsta Future Challenge Dressage 2017 börjar hos oss på Vårdressyren på lördag. Finalen rids i Friends Arena i slutet av november. Hittills är 42 ekipage anmälda, 23 i avdelningen för Unga hästar och 19 i avdelningen för Unga ryttare.

”Att lägga vårt första kval på Strömsholm känns naturligt, då det är riktigt proffsigt och bra arrangemang. Vi strävar alltid efter att samarbeta med de bästa arrangörerna vi har i landet. Strömsholm ligger mig lite extra varmt om hjärtat också, då jag utbildat mig här under fyra år, säger Peter Härnstam projektledare LFC Dressage”, säger Peter Härnstam i ett pressmeddelande från LFC.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.