Sport

Ryttarutveckling nivå 3 inspirerades på Strömsholm

Ryttarutveckling nivå 3 2016/2017 har denna vecka haft sin sista uppsuttna träff. Hela gänget samlades på Strömsholm 8-9 maj.

Träffen första dagen innehöll träning både fysiskt med hjälp av Moa Grödinger och mentalt med Johan Plate, där ämnet denna gång var ”Förvandla din otur till tur”. En inspirationsföreläsning med Jens Fredricson avslutade dagen. Dag två började med ett löppass lett av Moa Grödinger och därefter clinic med mentorerna Jens Fredricson, Janne Jönsson och Louise Nathhorst, som även hade med sig en gästryttare: Tinne Vilhelmson Silfvén. Träffen avslutades med individuella coachingsamtal för hur deltagarna ska gå vidare och sikta framåt, varvat med gruppdiskussioner och medieträning. Fullspäckat program med andra ord!

Tillsammans med Svenska Ridsportförbundet – Officiell sida arbetar vi med Ryttarutveckling nivå 3. Ett utvecklingsprogram för talangfulla ryttare som vill utvecklas och lära mer. Snart är det dags för en ny omgång, håll utkik om du är intresserad av att söka!

Kontaktperson
Jens Fredricson Stallmästare och Sportansvarig på Ridskolan Strömsholm och Flyinge
Medieträning
Fyspass
Fyspass med uppvärmning runt Tågbanan
Jens inspirerar!
Lussan & Tinne
Tinne svarar på deltagarnas många frågor!
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.