Strömsholmsdagarna

SAAB blir huvudpartner till Strömsholmsdagarna

När Strömsholms anrika tävling fyller 99 år firar man med att välkomna en helt ny partner till evenemanget; försvars- och säkerhetsföretaget Saab.
Fantastiska möjligheter för träning och utveckling på RS anläggning.

– Det känns fantastiskt roligt att få vara en del av den här anrika tävlingen i Strömsholms vackra miljöer, säger Stefan de Flon, sponsringsansvarig på Saab. Mälardalen är en viktig region för oss och Strömsholmsdagarna ligger på en bra tidpunkt i tävlingskalendern.

Till Strömsholmsdagarna väntar man sig närmare 8000 besökare när bland annat SM i dressyr, internationell fälttävlan och Folksam Elitallsvenska ska avgöras. Saab som satsar stort på ridsporten blir en viktig partner till tävlingarna. Företaget kommer att vara representerade på plats och även presentera några intressanta nyheter.

– Vi tycker att det ska bli väldigt roligt att välkomna Saab som samarbetspartner 2017 när vi fyller 99 år, säger Caroline Lundström som tillsammans med Fredrik Starck är projektledare för Strömsholmsdagarna.

– Strömsholmsdagarna innefattar inte bara SM i dressyr utan även hoppning och fälttävlan, vilket passar vårt allt bredare engagemang inom ridsporten. Vi kommer såklart också att försöka heja fram vår ambassadör Patrik Kittel till en ny SM-titel, säger Stefan De Flon.

Det gemensamma uppdraget för Hästnäringens Riksanläggningar är att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för att bidra med fortsatt utveckling. Det sker genom kvalitativa utbildningar inom yrkeshögskola, folkhögskola, gymnasie- och högskola samt genom forsknings- och utvecklingsverksamhet.

Kontaktperson
Fredrik Starck Tävlingsledare/Projektledare
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.