Strömsholmsdagarna

Frida Andersen vann den tvåstjärniga fälttävlansklassen

Efter gårdagens dressyr i den korta tvåstjärniga klassen på Strömsholm var Frida Andersen och Niklas Lindbäck i delad ledning över natten. Med endast 2.4 straff för tiden i terrängen red Frida in på första platsen!
Frida Andersen

Frida Andersen – Pirat 325 ( Empire –  A’Khan Z) red hem segern i den högsta internationella fälttävlansklassen; CIC2* under Strömsholmsdagarna. Frida var igår i delad ledning tillsammans med Niklas Lidbäck inför dagens avgörande terräng. Frida gick ut som nummer 7 i terrängen och gjorde en felfri terräng med endast 2.4 straff för tiden. Niklas Lindbäck startade sist i klassen och föll tyvärr då ekipaget halkade omkull i en sväng. Allt är okej med ekipaget men ett tråkigt avslut. Prisutdelningen för de internationella klasserna skedde inne på Slottsbanan där ryttarna fick rida ärevarv med Frida Andersen och Pirat i täten.
Tvåan Stine Skedsmo var en av tre ekipage att klara tiden utan straffpoäng. Stine kommer från Norge och red Hoss, en 18 årig valack (Hugo – Favorit). På tredjeplats kom Isabelle Lidbrandt från Sverige på Ottawa  (Firenze – Sir Donnerhall)

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.