Pressmeddelanden

Clinic med Scott Brash på Ridskolan Strömsholm

Han är en av världens mest framgångsrika ryttare och har sedan 2014 till och från varit överst på världsrankingen. Den 11 oktober kommer den 32-åriga världsstjärnan, Scott Brash, till Ridskolan Strömsholm för sin första clinic någonsin i Sverige.
Foto: Roland Thunholm

Den unga brittens meritlista kan göras lång, och tillsammans med hästen Hello Sanctos blev han 2015 historisk genom att bli den första ryttaren någonsin att vinna Rolex Grand Slam of Showjumping efter att ha vunnit alla tre deltävlingar. Samma år utsågs ekipaget för andra året i rad till ”Årets ekipage”, och Scott fick mota utmärkelsen ”the Animal Health Trust Showjumper of the Year” av organisationen Animal Health Trust. Han har även ett OS-guld i lag på sin meritlista.

– Det känns fantastiskt roligt att Scott, som en av topp tio i världen, kommer till oss på Ridskolan Strömsholm. Hans fokus och målmedvetenhet inspirerar mig och jag ser fram emot oktober, säger Ridskolan Strömsholms Stallmästare, Jens Fredricson som vi även kommer att få se rida under clinicen.

CLINIC MED SCOTT BRASH

Var? Röda ridhuset, Ridskolan Strömsholm
När? 11 oktober kl 18:00 – 21:00

Kontaktperson
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.