Nyhet

Camilla och Jonquil for U rider clinic för Patrik Kittel

Tillsammans med Saab och Svenska Ridsportförbundet görs en dressyrsatsning, en stor del av denna satsning är en turné i form av en clinic tillsammans med OS-ryttaren Patrik Kittel. Nu har en av våra ridlärare och sporthästar fått chansen att vara med på nästa stopp som hålls i Stockholm den 11 februari.

Camilla Nyblom är ridlärare i dressyr på Ridskolan Strömsholm.  Jonquil for U (Zuidenwind-Goodtimes) är en sporthäst som köpts in av  Ridskolan Strömsholm i en sportsatsning där de som ekipage tränar med siktet inställt på Grand Prix. Därefter kommer Jonquil att få bli den perfekta läromästaren till Ridskolan Strömsholms studenter och elever, eftersom en välutbildad häst är den bästa läromästare man som ryttare kan få!

Camilla och Jonquil har deltagit i årgångschampionaten i Falsterbo och Flyinge. Louise ”Lussan” Nathhorst omdöme om hästen är – En av de absolut bästa hästar vi haft på Ridskolan Strömsholm. Jag ser mycket fram emot att följa den!

Fakta Patrik Kittel Dressage Tour:

OS-ryttaren Patrik Kittel kommer till Djursholms Ridklubb och delar med sig av sin gedigna erfarenhet. Välkommen på en interaktiv clinic där du som publik har chansen att skicka in dina frågor genom hemsidan www.dressagetour.se. Där finns också unika inspirationsfilmer och utbildningsmaterial för dig att ta del av både före och efter clinicen. Boka din biljett på dressagetour.se. Clinicen håller på mellan 14:00-17:30 på Djursholms Ridklubb den 11 februari.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.