Nyhet

Ridskolan Strömsholm uppträder på Friends

När höstens stora hästfest inomhus – Sweden International Horse Show – avgörs i höst är ett av shownumren signerat Ridskolan Strömsholm. "Det blir ett bra avslut på Ridskolan Strömsholms 150-årsjubileum", förklarar Stallmästare Jens Fredricson som är huvudansvarig för numret.
Stallmästare Jens Fredricson ser fram mot att få visa upp Ridskolan Strömsholm i ett showinslag på Friends i höst. Roland Thunholm Code: 718 35

Numret ska vara både nytt, unik och fartfyllt och präglas av den kunskap, passion och engagemang för hästar som finns på Strömsholm.

– Det är oerhört kul att få göra det här! Vi har en bra idé som vi har arbetat fram tillsammans med SIHS. Vi håller nu på att finjustera och arbeta fram fartfylld hoppshow tillsammans med elever och lärare, förklarar Jens.

Publiken på Friends Arena kommer att kunna se resultatet under tre föreställningar; fredag eftermiddag, lördag kväll och söndag eftermiddag.

Ulf Rosengren, ordförande SIHS, är extra glad över samarbetet med Jens Fredricson.

– Jens är något helt unikt i Sverige. Hans enorma kunskap och erfarenhet, som sträcker sig vida längre än någon annan ryttares, tillsammans med hans förmåga att föra den kunskapen vidare på ett lätt och underhållande sätt är enastående. Vi ser fram emot en rolig och fartfylld show med lite hemlig rekvisita och självlysande bommar.

Årets Sweden International Horse Show äger rum 29 november – 2 december.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.