Nyhet

Klart med deltagare på Carl Hester-clinicen

På lördag är det dags för Carl Hester att gästa Ridskolan Strömsholm. Den skickliga brittiska dressyrryttaren - och nyblivna VM-bronsmedaljören i lag - kommer att ha sex ekipage till sin hjälp under dagen.
Det kommer att bli fullsatt på Carl Hesters clinic på lördag. Nu är det också klart vilka ryttare som får vara med och rida. Foto: Roland Thunholm

Clinicen inleds klockan 9 på lördag, men redan 07.30 öppnas dörrarna för de som vill ha en extra bra sittplats. Den beräknas vara slut vid 15-tiden, med ett lunchuppehåll mellan 12 och 13.

Redan från 07.30 har Markan försäljning av kaffe och fika i Röda Ridhuset, en försäljning som pågår hela dagen. Under lunchen finns det också sallader att köpa.Under lunchen finns det också matservering på Markan, Gula hästen och Värdshuset Åsen. Dessutom kommer Gilla Grilla att sälja sina burgare och Veggoköket kebab i anslutning till ridhuset.

Parkeringsvakter kommer att hjälpa publiken tillrätta på området.

När det gäller parkering/sittplatser för rörelsehindrade får ni gärna maila till info@stromsholm.com för mer information.

Sex ryttare har valts ut för att vara med på clinicen för Carl Hester. Det är:

  • Clara Espinosa och Jerome ES (val. f-14, e. Blue Hors Zack – Quaterback, äg. Clara Espinosa)
  • Jeanna Högberg och Rétina (sto f-14, e. Skovens Rafael – Quaterback, äg. Dressage by Nina/Lejondals Gård), trea vid Breeders Trophy förra veckan.
  • Angelica Byström och Brissago (val. f-13 e. Bon Bravour – His Highness, äg. Angelica Byström)
  • Caroline Darcourt och Bon Coeur 1389 (h. f-12 e. Benetton Dream FRH – Sandro Hit, äg. Lövsta Stuteri AB)
  • Lina Dolk och Languedoc (val. f-03 e. Laomedon – Francisco I, äg. Passion for Dressage)
  • Nina Rademaekers och Dorano (val. f-03 e. Dormello – Silvio I, äg. Nina Rademaekers)
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.