Nyhet

Dressyrinspiration på Strömsholm

Passa på att kom till Ridskolan Strömsholm och följ Louise ”Lussan” Nathhorsts regelbundna träningar från läktarplats.
Du vet väl att Louise Lussan Nathhorst kommer till Ridskolan Strömsholm för att hålla träningar med jämna mellanrum. Foto: Roland Thunholm

Louise ”Lussan” Nathhorst, en av Sveriges mest framgångsrika dressyrryttare genom tiderna med bland annat seger i Världscupfinalen 1998, är i dag en mycket uppskattad och välmeriterad tränare med flertalet mästerskapsekipage som elever.

Med jämna mellanrum kommer hon till Ridskolan Strömsholm för att vidareutbilda lärare och stipendiater. Dessutom tränar hon även ryttare som är med i ungdomslandslaget vid dessa tillfällen.

– Det är väldigt värdefullt att ha Lussan och även Lars Andersson här i princip varje vecka för att utveckla både hästar och ryttare, konstaterar Marianne Esseen Söderberg, huvudlärare i dressyr vid Ridskolan Strömsholm nöjt.

Passa på att samla lite inspiration i höstmörkret och kom och besök Ridskolan Strömsholm när Lussan håller träning. Som vanligt är det inget inträde utan fritt fram för alla att sätta sig på läktaren. Det kommer att finnas högtalare så att det är lätt att följa träningen.

Lussan kommer att hålla träningar 1 och 15 november samt 6 och 13 december under 2018. Hon kommer sedan tillbaka under 2019 för fortsatt regelbundna träningar.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.