Nyhet

Supertisdag på Strömsholm

Tisdag 13 november blir en dag att minnas för alla (framför allt) hoppintresserade i Mälardalen med omnejd. På förmiddagen har Rob Ehrens träning och på kvällen är det dags för en clinic med Peder Fredricson.
Tisdag 13 november blir något alldeles extra på Ridskolan Strömsholm. Först Rob Ehrens-träning på förmiddagen och sedan Peder Fredricson-clinic på kvällen.

– Det blir verkligen något att se fram mot. Det är fantastiskt rolig att Ridskolan Strömsholm kan erbjuda det här, menar verksamhetschefen Jonas Johnson stolt.

För två veckor sedan var Rob Ehrens på Ridskolan Strömsholm för att hålla sin första tvådagarsträning för bland annat personal, stipendiater och ryttare från Strömsholms Ridsportförening.

Nu är han redan tillbaka, något som de deltagande ryttarna ser fram mot. Redan på måndag, vid lunchtid, börjar första gruppen och sedan fortsätter träningen på tisdag. Att få finslipa detaljer under två dagar är något som deltagarna verkligen menar gör skillnad.

Precis som tidigare är träningen för Rob öppen för alla – utan inträde – och han kommer att ha mikrofon på sig för att det ska bli lätt att följa råden och tipsen från supertränaren. Förra gången var det många som ville följa träningen från läktarplats.

Slutsålt sedan länge

Senare på tisdagseftermiddagen kommer dock ridhuset att fyllas till bredden. Europamästaren, silvermedaljören från OS och VM-tvåan i lag, Peder Fredricson, håller en väldigt sällsynt clinic. Och intresset är jättestort.

– Biljetterna är slutsålda sedan länge. Vi hade utan problem kunnat sälja dubbelt så många, tror Jonas Johnson.

Peder kommer under kvällen att visa sitt framgångskoncept, från hur han hanterar hästarna på marken till träning- och tävlingsupplägg. Han kommer också att rida flera hästar för att visa vad han tycker är viktigast och hur han jobbar.

– Det ska bli otroligt intressant att se honom och jag tror det blir en mycket bra kväll, förklarar Jonas Johnson.

Rob Ehrens-träningen möjliggörs via Ridskolan Strömsholm, Strömsholms Ridsportförening, Lars Bilocks Minnesfond och Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram och Peder-clinicen möjliggörs via hans huvudsponsor H&M.

Bra att veta om Peder-clinicen

Portarna öppnar redan 17.00, då det är många som har biljetter. Kom gärna i tid.

Clinicen inleds 18.30

Det finns Food Trucks (Gilla Grilla och Veggoköket) samt fika från Markan i anslutning till Röda Ridhuset.

Parkering sker på Stallplanen. Respektera parkeringsvakternas anvisningar.

 

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.