Pressmeddelanden

100 000 kronor i Hööks Grand Prix

Med sex månader kvar till Strömsholmsdagarna står det klart att Hööks Hästsport går in som huvudsponsor för Grand Prix-hoppningen. Därmed kämpar ryttarna återigen om 100 000 kronor i prispengar.
100 000 kronor, där 50 000 går till vinnaren, kommer att delas ut i Hööks Grand Prix 2019. Klassen rids på söndagen under Strömsholmsdagarna.

– Det är väldigt roligt att vi har en så stark och genuint hästkunnig samarbetspartner som Hööks, konstaterar Strömsholmsdagarnas projektledare Jonas Johnson.

Hööks Hästsport AB är ledande inom hästsportbranschen i Skandinavien och har anor ända sedan 1930-talet. Att då samarbeta med Strömsholmsdagarna, som 2019 hålls för 101:a gången känns därför helt rätt.

– Strömsholmsdagarna, som hålls på Sveriges vackraste tävlingsplats, står för kvalitet och kontinuitet och det känns därför väldigt bra att Hööks är med och bidrar till tävlingarna, förklarar vd Joachim Höök.

Hööks Grand Prix, som rids i en 1.50-hoppning söndag 9 juni, kommer med sina 100 000 kronor i prispengar att bli en av de mest penningstinna nationella hoppklasserna under 2019. Att Strömsholms slottsbana, en av få gräsbanor i landet, numera håller högsta kvalitet borgar också för en intressant klass under Strömsholmsdagarna.

– För oss ryttare är det både viktigt och roligt att ha tävlingar av hög kvalitet som kan erbjuda bra prispengar. Därför ser jag verkligen fram mot Hööks Grand Prix under Strömsholmsdagarna 2019, förklarar Daniel Svensson, huvudlärare i hoppning på Ridskolan Strömsholm

2019 avgörs Strömsholmsdagarna 6-9 juni, och innehåller förutom Hööks Grand Prix i hoppning även dressyr-SM och internationell fälttävlan.

Biljetter kommer att säljas via Tickster.

För mer information:
Jonas Johnson, Projektledare, Strömsholmsdagarna
073-65 63 788
jonas.johnson@stromsholm.com

Joachim Höök, VD Hööks Hästsport AB
joachim.hook@hooks.se

Ladda ner pressmeddelandet som PDF-fil här

Pressmeddelande: Hööks Grand Prix

Ladda ner Format: pdf Storlek: 221.4 KB

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.