Nyhet

Ny stortävling avgörs på Strömsholm

Både Strömsholm och Flyinge är med som arrangörer när en ny hoppserie – som det dessutom går att spela på – har premiär.
Tävlingarna på Strömsholm i januari blir också premiär för nya ATG Riders Leauge.

Nya ATG Riders Leauge är en tävling öppen för ryttare som är över 18 år och har svensk licens. Tävlingen rids i 1.40-hoppningar med kval på fredag och final på lördagen.

Under lördagen kommer de 40 bästa från fredagens kval att delas in i fem heat med åtta ryttare i varje. Varje heat kommer att vara spelbar hos ATG och formatet testades med stor framgång vid Elmia i höstas. Heatvinnarna samt de fem bästa resultaten som inte redan kvalat gör sedan upp om prispengarna i en winning round senare på lördagen.

Att både Strömsholm och Flyinge är skickliga och uppskattade tävlingsarrangörer står klart när premiären av ATG Riders Leauge sker vid Strömsholms Ridsportförenings tävlingar redan 25-27 januari. Dessutom avgörs andra omgången av tävlingen vid Flyinge Indoor Spring Edition, 14-17 mars. Den tredje omgången rids i Borås 22-24 mars.

Totalt delas mer än 350 000 kronor ut i prispengar i ATG Riders Leauge.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.