Nyhet

RS åker på turné

Ridskolan Strömsholm ger sig ut på turné med en inspirationsclinic där RS huvudlärare, studenter och elever bland annat ger träningstips. "Vi vill både ge inspiration och berätta om vad vi gör och om våra utbildningar på Ridskolan Strömsholm", förklarar Jonas Johnson, verksamhetschef.
RS båda huvudlärare, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg, tar med sig hästar, elever och studenter på en spännande turné. Se till att komma och träffa dem.

RS On Tour – där Ridskolan Strömsholms huvudlärare i hoppning och dressyr, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg tar med sig elever, studenter och några hästar på turné – besöker tre platser under januari.

– Även om alla alltid är välkomna till Ridskolan Strömsholm, är det ibland inte helt enkelt att ta sig tid att komma till oss. Därför vill vi åka runt till några platser i landet för att visa upp oss och vår verksamhet, menar Jonas Johnson.

Första stoppet blir på nybyggda Smedstads Ridcenter i Linköping 21 januari. Kvällen efter är RS On Tour hos Borås Fältrittklubb för att sedan avsluta turnén hos Sundsvalls Fältrittklubb 28 januari. Varje tillfälle inleds 18.00 och beräknas vara avslutat cirka 19.30.

Det är fri entré till alla kvällar och respektive ridanläggning ser till att det finns fika och annat gott att köpa på plats. Däremot behöver vi ha en anmälan om hur många som kommer för att förbereda oss på bästa sätt.

Anmäl dig här

Under kvällen bjuds besökarna på inspirerande träningstips och får veta mer om Ridskolan Strömsholms utbildningar.

  • Ridsportgymnasiet Strömsholm, som erbjuder en helt ny utbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare 1.
  • Hästsportens Folkhögskola, som har ett flertal kvalificerade yrkesutbildningar för hästnäringen, på heltid, deltid och distans för att möta ett behov av flexibilitet för de som redan är verksamma.
  • Hovslagarutbildningen, eftersom framtidens hovslagare utbildas på Ridskolan Strömsholm.
  • Hippologprogrammet, en unik universitetsutbildning där teori och praktik möts på högsta nivå.
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.