Nyhet

Ta chansen att söka Hippologprogrammet

Missade du att anmäla dig, eller missade du något vid antagningsprovet till Hippologprogrammet? Du har fortfarande möjlighet att bli kallad till extra antagningsprov och komma med om det blir lediga platser till hösten.
Än finns möjlighet att söka till Hippologprogrammet, där andra och tredje året tillbringas på Ridskolan Strömsholm.

Senast 10 augusti måste ansökan om sen anmälan vara inne för att du ska kunna bli kallad till något av de extra antagningsprov som anordnas. Det gäller oavsett om du söker inriktning ridhäst, travhäst eller islandshäst.

Om du inte varit anmäld tidigare gör en sen anmälan via antagning.se.

Om du redan har anmält dig till Hippologprogrammet, men kanske tackade nej och nu ångrar dig, eller att du inte hade rätt behörighet tidigare ska skicka e-post till antagning@slu.se.

Islandshäst- och travhästinriktningen har ett extra antagningsprov på Wången 14 augusti. För ridhästinriktningen arrangeras antagningsprovet på Ridskolan Strömsholm 20 augusti.

Om du gjorde provet i våras och klarade det behöver du inte göra om provet. Om du inte klarade det men nu har tränat och vill testa igen gör du bara om de delar i provet som du inte klarade.

Här hittar du mer information om Hippologprogrammet

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.