Nyhet

RS & FLYINGE ÅKER PÅ TURNÈ

Ridskolan Strömsholm & Flyinge ger sig ut på turné med en inspirationsclinic där RS Ridlärare, studenter och elever bland annat ger träningstips. "Vi vill både ge inspiration och berätta om vad vi gör och om våra utbildningar på Ridskolan Strömsholm och Flyinge", förklarar Jonas Johnson, verksamhetschef.
RS Ridlärare Åsa Steninge, Daniel Svensson & Marianne Esseen Söderberg tar med sig hästar, elever och studenter på en spännande turné. Se till att komma och träffa dem.

RSFlyinge On Tour – där Ridskolan Strömsholms Ridlärare i hoppning och dressyr, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg & Åsa Steninger tar med sig elever, studenter och några hästar på turné. De kommer till två platser under januari och februari.

Även om alla alltid är välkomna till oss på Ridskolan Strömsholm och Flyinge, är det ibland inte helt enkelt att ta sig tid att komma till oss.
Därför vill vi åka runt till några platser i landet för att visa upp oss och vår verksamhet, menar Jonas Johnson.

Första stoppet blir på Umeå Ryttarförening Hippologum den 27 januari kl 18.00-20.00 med Daniel Svensson och Åsa Steninger.
Andra stoppet är RS On Tour på Djursholms Ridklubb den 3 februari kl 19.00-21.00 med Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg.

Det är fri entré till alla kvällar och respektive ridanläggning ser till att det finns fika och annat gott att köpa på plats. Däremot behöver vi ha en anmälan om hur många som kommer för att förbereda oss på bästa sätt.

Anmäl dig HÄR

Under kvällen bjuds besökarna på inspirerande träningstips och får veta mer om Ridskolan Strömsholms och Flyinges utbildningar.

  • Ridsportgymnasiet Strömsholm –  erbjuder en helt ny utbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare 1.
  • Flyinge Hästsportgymnasium – erbjuder en unik utbildning med inriktning ban- och anläggningsvård.
  • Hippologigymnasiet Flyinge – en naturvetenskaplig utbildning som ger dig direkt behörighet till högskolestudier efter din gymnasietid.
  • Hästsportens Folkhögskola, – har ett flertal kvalificerade yrkesutbildningar för hästnäringen, på heltid, deltid och distans för att möta ett behov av flexibilitet för de som redan är verksamma.
  • Hovslagarutbildningen – framtidens hovslagare utbildas på Ridskolan Strömsholm, Flyinge och på vår systeranläggning Wången.
  • Hippologprogrammet – en unik universitetsutbildning där teori och praktik möts på högsta nivå. År 1 genomförs på Flyinge medan årskurs 2 och 3 är förlagd till Ridskolan Strömsholm.
  • Beridarprogrammet Flyinge –  är för dig som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.