Strömsholmsdagarna

STRÖMSHOLMSDAGARNA 2020 GÖR (DELVIS) ETT UPPEHÅLL

Ridskolan Strömsholm och Strömsholms Ridsportförening har beslutat att ändra upplägg och datum för Strömsholmsdagarna 2020 med anledning av coronavirusets spridning i Sverige.

Strömsholmsdagarna är ett evenemang med mer än 100-åriga anor. För att kunna genomföra detta på bästa sätt krävs ett stort arbete inför evenemangsdagarna. 
Då stor osäkerhet råder kring möjligheterna att genomföra tävlingar och evenemang kommande månader väljer vi därför att ändra upplägg.

Lag-SM i dressyr skulle ha genomförts under Strömsholmsdagarna men har nu flyttats fram till vecka 36 där vi i tävlingskalendern redan har en godkänd tävling i dressyr.

För hoppningens del har allsvenskorna inte kunnat ridas som planerat under våren och gällande utformningen av semifinalen i Folksam Elitallsvenska eller finalen i Folksam Ponnyallsvenska / Lag-SM hänvisar vi till Svenska Ridsportförbundet. Vi återkommer med hoppningen under Strömsholmsdagarna 2021.

När det gäller Fälttävlan den 12-13 juni i samband med Svenskt Grand National ser vi över möjligheten att genomföra den som en separat tävling utan Svenskt Grand National. Senast den 15 maj kommer vi att ha upplägg och datum klart gällande Fälttävlan.

Vi ser nu fram emot delar av Strömsholmsdagarna 2020 samt Strömsholmsdagarna 2021.

Evenemang och sport på hög nivå!

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.