Nyhet

FULLBOKAD! PROVA PÅ DAG RIDSPORTGYMNASIET – RIDSKOLAN STRÖMSHOLM

Välkommen på prova-på-dag på ridsportgymnasiet tisdag 27 oktober. Dagen innehåller ridning, hästkunskap, rundvandring på anläggning och vi bjuder också på lunch.

Välkommen på prova-på-dag på ridsportgymnasiet tisdag 27 oktober. Dagen innehåller ridning, hästkunskap, rundvandring på anläggning och självklart får du även en massa annan information och svar på dina frågor.

Obs! Givet situationen med Covid-19 så är antalet platser begränsat per tillfälle. Vi ber er att anmäla er till asa.thybeck@rsflyinge.se innan. Åsa ger mer detaljer kring samlingsplats, kläder och annat som ni behöver veta i samband med anmälan.

Varmt välkomna!

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.