Nyhet

RIDSKOLAN STRÖMSHOLM OCH FLYINGE SÖKER DIGITALISERINGS- OCH MARKNADSCHEF

Riksanläggningarna Ridskolan Strömsholm och Flyinge söker en Digitaliserings- och Marknadschef som vill förändra en traditionell bransch.
Foto Tommy Löfgren

Vi söker dig som vill anta utmaningen att lyfta en mycket traditionell bransch in i framtiden – med hjälp av digitalisering – och därmed skapa en aldrig tidigare sedd attraktionskraft till våra utbildningar från gymnasie- till universitetsnivå.

Digitalisering är en stödstrategi till våra huvudstrategier som ska säkerställa att vi lyfter våra utbildningar till nästa nivå och utvecklar samt sprider och tillgängliggör vår kunskap till hästnäringen och -sporten. Vi arbetar med hållbar hästhållning och hästutveckling för en framtidsbransch. Genom att utveckla kunskap, hästar och människor växer vi som bolag under ökad lönsamhet.

Ditt digitala intresse och förmåga kompletteras av din absoluta förståelse för behovet att kommunicera vårt strategiska försprång gentemot marknaden och därmed förstärka våra varumärken under kungliga krona på en alltmer konkurrensutsatt utbildningsmarknad.

Du är en extrem ”do:er” – men samtidigt har du en tydlig drivkraft att förändra oss till något nytt och modernt. Det är Sveriges roligaste jobb inom hästnäringen – men också det svåraste. Detta eftersom du är helt själv i stort och smått – och från ax till limpa. Med en ytterst begränsad budget. Det betyder att allt kommer handla om dig, din kunskap men framförallt om din drivkraft och förmåga att få andra i organisationen att bidra.

Ditt fokus initialt kommer att till 80% ligga på att få kommunikationen via sociala media och hemsidor (och dess utveckling) att hänga ihop och utvecklas för att sätta vårt digitala ”footprint” framöver i samklang med våra analoga media och personliga möten.

Du har idéerna och ambitionen men ännu inte åldern för att kunnat bevisat dig själv.

Du brinner för den digitala värld vi kommer leva i framöver och du förstår att det kommer att förändra vår verksamhet i grunden.

En tänkbar utbildningsbakgrund är en Civilingenjörsexamen inom Industriell Ekonomi med inriktning mot Marknadsföring eller motsvarande. Du har säkert ett stort intresse för vår näring men väljer inte ditt yrke utifrån detta faktum men ser möjligheten att kombinera nytta med intresse.

En tuff utmaning men med full support och framtiden för dig. För rätt person finns möjligheten att direkt gå in i vår strategiska ledningsgrupp och där arbeta för vår strategi mot 2030. Hästnäringen och dess position inom och utom Sverige är stor och hos oss blir du viktig för dess utveckling.

Vi är två stolta och viktiga Riksanläggningar – men små som bolag. Vi söker därför dig som trivs i små strukturer där alla känner alla, och där du är villig att investera tid för att ta och förtjäna din plats. Vi finns i Strömsholm utanför Västerås och på Flyinge i Skåne. Huvudsaklig arbetsplats efter överenskommelse men resor mellan anläggningarna förekommer på månatlig basis.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med tradition – med uppgiften att utveckla den för framtiden.

Läs mer om oss som Riksanläggningar och bolag på stromsholm.com och flyinge.se

Kontaktperson i denna rekrytering är vår VD Christina Rosell. Personlig presentation och CV skickas till christina.rosell@rsflyinge.se

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.