Ledig tjänst

FLYINGE HÄSTSPORTGYMNASUM SÖKER LÄRARE

Flyinge Hästsportgymnasium startade hösten 2019 en unik gymnasieutbildning, Hästskötare med inriktning skötsel och drift av hästsportanläggning. Läs mer här: https://flyinge.se/utbildning/unik-gymnasieutbildning/
Vi är ett litet, men härligt gäng som söker en ny kollega. Vårt behov är en lärare på ca 75% som kan fördelas enlig överenskommelse.
Skolan behöver förstärka sin kompetens i ämnena: Svenska, Samhällskunskap och Idrott. Vi behöver också förstärka vår arbetslag med Mentorskap och Specialpedagogik.
Du kommer att ingå i vårt arbetslag och undervisa våra elever. Vi ser dig som en drivande kraft med eleverna i fokus och i samarbete med kollegorna utveckla vårt program och vår skola.
Kommunikationen sker bland annat genom Schoolsoft och Teams. Tidigare erfarenhet av att arbeta i lärplattformen Schoolsoft är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möte eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Vår utbildning sker i samverkan med näringslivet.
Körkort är ett krav.
Vi erbjuder arbete på en historisk plats i en fantastisk kulturmiljö, på en riksanläggning med högt ställda mål: https://flyinge.se/2020/01/28/har-utvecklas-kunskap-hastar-och-manniskor/
Hos oss får du möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med andra kollegor.
Ansök så snart som möjligt genom att skicka in din ansökan till Utbildningschef Annethe Yng, som också svarar på frågor, via e-post; annethe.yng@rsflyinge.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är 2020-07-31.
Varmt välkommen med din ansökan!

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.