Nyhet

ÅTERVÄNDARKURS 5-7 JANUARI

Vi är glada att kunna erbjuda dig som tidigare studerat på Ridskolan Strömsholm en återvändarkurs fylld med inspiration, egen färdighetsträning och övningar att ta med hem. Kursen är en kombinerad dressyr-, markarbete och hoppkurs. Du rider på Ridskolan Strömsholms skolhästar och för våra ridlärare.
Vita ridhuset i julskrud.

Återvändarkurs för tidigare studerande elever och studenter vid Ridskolan Strömsholms olika utbildningar så som gymnasium, hippologprogrammet eller svensk ridlärarutbildning. Kombinerar ridning i dressyr, markarbete och hoppning. Du rider och sköter RS välutbildade skolhästar. I kursen ingår 4 ridpass, teori/clinic en av dagarna och häst- och anläggningsvård morgon och eftermiddag.

Kursdatum: 5–7 januari

Lärare: Åsa Steninger, Kati Ojala, Agneta Aronsson.

6 platser

Läs mer om kursen och anmälan via länken nedan.

Återvändarkurs 5-7 januari 2024

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.