Intresserad av att gå Ridsportgymnasiet på Strömsholm och vill veta mer om anläggningen och utbildningen? Kom då till Prova på-dagarna i höst.
24 Okt
Utbildning

Prova på-dag Ridsportgymnasiet – Fullbokad

Vill du veta mer om hur det är att vara elev vid Ridsportgymnasiet på Strömsholm? Kom då till oss när i har Prova på-dagar i höst.

Denna dag är fulltecknad. Har du inte fått plats men är intresserad av en Prova på-dag? Anmäl ditt intresse till jennifer.alsing@stromsholm.com
Det kommer även att arrangeras Prova på-dagar i början av 2019.

Under Prova på-dagarna får du rida lektion på Ridskolan Strömsholms hästar. Du får också information om utbildningen och vi går runt på anläggningen för att titta på våra lokaler, inklusive boendet. Dessutom får du förstås träffa våra lärare och prata med eleverna som går här nu.

Vi tar emot 20 elever per dag. Vid stort intresse kommer vi att skapa fler Prova på-dagar. Det kommer också att bli fler tillfällen under våren, men de datumen är inte klara än.

Du kanske också är intresserad av
15 Jan

Rob Ehrens-träning

Nederländernas framgångsrika förbundskapten, Rob Ehrens, kommer till Ridskolan Strömsholm för att undervisa elever, personal…
15 Jan

Öppet Hus på Ridsportgymnasiet

Vill du veta mer om Ridsportgymnasiet på Strömsholm? Kom då på Öppet Hus där…
17 Jan

Föreläsning – Djur i nära relation och djur som gisslan

I samband med kursen Tilläggsutbildning i Hästunderstödda insatser – inriktning terapi & specialpedagogik, som…
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.