RS Ridlärare Åsa Steninger & Daniel Svensson tar med sig elever och studenter på en spännande turné. Se till att komma och träffa dem.
27 jan
Utbildning

RS & FLYINGE ON TOUR

Inspirationsclinic med Ridlärare, elever och studenter från Ridskolan Strömsholm.

Nyfiken på Ridskolan Strömsholm eller Flyinge och dess verksamhet? Passa då på att träffa våra Ridlärare i hoppning och dressyr, Daniel Svensson och Åsa Steninger, samt elever och studenter när RS On Tour ger sig ut i landet.

Under kvällen bjuds ni på inspirerande träningstips och får veta mer om Ridskolan Strömsholms och Flyinges högklassiga utbildningar:

Ridsportgymnasiet Strömsholm erbjuder en helt ny utbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare 1.
Hästsportens Folkhögskola har ett flertal kvalificerade yrkesutbildningar för hästnäringen, på heltid, deltid och distans för att möta ett behov av flexibilitet för de som redan är verksamma.

Framtidens hovslagare utbildas på Flyinge och Ridskolan Strömsholm. Sist men inte minst finns även Hippologprogrammet, en unik universitetsutbildning där teori och praktik möts på högsta nivå.

Alla utbildningar ger tillgång till en inspirerande och utvecklande studiemiljö, engagerade och kompetenta lärare samt tränare och hästar av toppklass.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.