RS båda huvudlärare, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg, tar med sig hästar, elever och studenter på en spännande turné. Se till att komma och träffa dem.
28 jan
Utbildning

RS On Tour

Inspirationsclinic med lärare, elever och studenter från Ridskolan Strömsholm.

Nyfiken på Ridskolan Strömsholm och dess verksamhet? Passa då på att träffa våra huvudlärare i hoppning och dressyr, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg, samt elever och studenter när RS On Tour ger sig ut i landet.

Under kvällen bjuds ni på inspirerande träningstips och får veta mer om Ridskolan Strömsholms högklassiga utbildningar:

Ridsportgymnasiet Strömsholm erbjuder en helt ny utbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare 1. Hästsportens Folkhögskola har ett flertal kvalificerade yrkesutbildningar för hästnäringen, på heltid, deltid och distans för att möta ett behov av flexibilitet för de som redan är verksamma. Framtidens hovslagare utbildas på Ridskolan Strömsholm och sist men inte minst finns Hippologprogrammet, en unik universitetsutbildning där teori och praktik möts på högsta nivå. Alla utbildningar ger tillgång till en inspirerande och utvecklande studiemiljö, engagerade och kompetenta lärare samt tränare och hästar av toppklass.

Du kanske också är intresserad av
23 mar

Prova på-dag Hovslagarutbildningen

Söker du ett yrke där du jobbar med hästar och har hästens hållbarhet och…
23 mar

Prova på-dag Hippologprogrammet – FULLBOKAD

Prova på-dagen är fullbokad. Vill du stå som reserv? Skicka i så fall e-post…
26 mar

Löshoppning

Under mars och april finns möjlighet att förbereda din häst inför årets unghästtester här…
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.