RS båda huvudlärare, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg, tar med sig hästar, elever och studenter på en spännande turné. Se till att komma och träffa dem.
18 feb
Utbildning

RS On Tour – INSTÄLLD!

På grund av rådande smittläge och rekommendationer om tävlingsstopp från Stockholmsdistriktet och Svenska Ridsportförbundet är RS On Tour i Djursholm inställd 18/2. Vi återkommer med nytt datum.

Nyfiken på Ridskolan Strömsholm och dess verksamhet? Passa då på att träffa våra huvudlärare i hoppning och dressyr, Daniel Svensson och Marianne Esseen Söderberg, samt elever och studenter när RS On Tour ger sig ut i landet.

Under kvällen bjuds ni på inspirerande träningstips och får veta mer om Ridskolan Strömsholms högklassiga utbildningar:

Ridsportgymnasiet Strömsholm erbjuder en helt ny utbildning med yrkesutgång Svensk Ridlärare 1. Hästsportens Folkhögskola har ett flertal kvalificerade yrkesutbildningar för hästnäringen, på heltid, deltid och distans för att möta ett behov av flexibilitet för de som redan är verksamma. Framtidens hovslagare utbildas på Ridskolan Strömsholm och sist men inte minst finns Hippologprogrammet, en unik universitetsutbildning där teori och praktik möts på högsta nivå. Alla utbildningar ger tillgång till en inspirerande och utvecklande studiemiljö, engagerade och kompetenta lärare samt tränare och hästar av toppklass.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.