Lars Bilocks Minnesfond

Lars Bilock verkade som ridlärare på Strömsholm under åren 1985 till 2005, först anställd av dåvarande Ridfrämjandet – en anställning som senare övergick till Ridskolan Strömsholm AB. I enlighet med Lars vilja instiftades en minnesfond i samband med hans frånfälle 2016. 
Minnesfondens medel ska enligt Lars önskan användas till att utveckla unga och kommande elitryttare som verkar i eller från Strömsholm.
2017

Under 2017 har Lars Bilocks minnesfond möjliggjort träningar för Heinrich Wilhelm ”Kaiser” Johannsmann, en tysk topptränare med grundridning som specialitet.  ”Kaiser” kommer under en period av sex månader att besöka Strömsholm två dagar per månad och hålla träningar för ryttare i Strömsholms Ridsportförenings elitlag samt inbjudna ryttare.  Träningarna går även att följa från läktarplats och ”Kaiser” delar gärna med sig till publiken av sin kunskap. Delar av intäkterna från dessa träningar kommer att gå tillbaka till minnesfonden.

– Lasse var ju väldigt noga med grundridning och jag tror att han skulle gilla att pengarna användes till den här typen av träning, säger Jens Fredricson.

Nyheter
Hoppkalendern
15 Jan

Rob Ehrens-träning

Nederländernas framgångsrika förbundskapten, Rob Ehrens, kommer till Ridskolan Strömsholm för att undervisa elever, personal…
15 Jan

Öppet Hus på Ridsportgymnasiet

Vill du veta mer om Ridsportgymnasiet på Strömsholm? Kom då på Öppet Hus där…
17 Jan

Föreläsning – Djur i nära relation och djur som gisslan

I samband med kursen Tilläggsutbildning i Hästunderstödda insatser – inriktning terapi & specialpedagogik, som…
Våra samarbetspartners

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.