Praktisk information till ryttare

Propositioner för 2018 års tävlingar:

Hoppning: https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/20610
Dressyr: https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/20596
Fälttävlan: https://tdb.ridsport.se/meeting_propositions/20603

I respektive proposition hittar ni också kontaktuppgifter var ni kan vända er vid eventuella frågor.

Uppdaterat gräsunderlag

Vad det gäller hoppningen så påbörjades redan hösten 2015 ett arbete med gräsbanan för att förbättra underlaget. Detta arbete har fortsatt, och hundratals ton sand har nu lagts på banan, samtidigt som nytt gräs har såtts och den har klippts regelbundet. Inför tävlingarna 2018 är vårt mål att den ska vara i absolut toppskick.
Framhoppningen har fått behålla sin fibersand permanent, vilket gör att det har hunnit sätta sig och bli ännu bättre än tidigare.

Ny uppstallning

Avståndet till uppstallningen är något som vi fått mycket synpunkter på genom åren, och det är med stor glädje vi kan meddela att vi äntligen har hittat en ny lösning för detta.
Det nya uppstallningsområdet hittar man om man kommer på bilvägen uppifrån ridskolan, åker förbi slottet, över bron, och sen svänger in till vänster mot Hultet. Ca 100 meter in så finns ett fält på höger sida som kommer att användas för ändamålet, och därmed är det bara ett par minuter skrittväg till tävlingsbanan. Självklart kommer det även att finnas el-platser till lastbilarna i anslutning till stallarna.

Jackpot till unghästarna!

Även i år delas det ut prispengar till unghästarna i hoppning. Se hela Tävlingsprogrammet samt respektive proposition för mer information.

Vägbeskrivning

Observera att det endast går att köra österut på väg 525 från Österängen till väg 56 under Strömsholmsdagarna. All infart till tävlingsbanorna skall ske från väg 252.

Huvudpartners till Strömsholmsdagarna

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.