Kurs

Återvändarkurs 5-7 januari 2024

Vi är glada att kunna erbjuda dig som tidigare studerat på Ridskolan Strömsholm en återvändarkurs fylld med inspiration, egen färdighetsträning och övningar att ta med hem. Kursen är en kombinerad dressyr-, markarbete och hoppkurs. Du rider på Ridskolan Strömsholms skolhästar och för våra ridlärare.

Kursen är fulltecknad, men det går bra att mejla ditt intresse för reservplats. 

Återvändarkurs för tidigare studerande elever och studenter vid Ridskolan Strömsholms olika utbildningar så som gymnasium, hippologprogrammet eller svensk ridlärarutbildning. Kombinerar ridning i dressyr, markarbete och hoppning. Du rider och sköter RS välutbildade skolhästar. I kursen ingår 4 ridpass, teori/clinic en av dagarna och häst- och anläggningsvård morgon och eftermiddag.

Kursdatum: 5–7 januari, från kl 12.00 – ca 13.00

Lärare: Åsa Steninger, Kati Ojala, Agneta Aronsson. 6 platser

Förkunskaper: Studerat på någon av Ridskolan Strömsholms utbildningar
så som gymnasium, hippologprogrammet eller svensk ridlärarutbildning.

Kurskostnad: 3 200 kr

Planerat innehåll:

Dag 1: Kursstart ca kl. 12, ridpass eftermiddag.

Dag 2: Ridpass för- och eftermiddag.

Dag 3: Ridpass förmiddag. Därefter kursavslutning ca kl 13.

Anmälan och villkor:
Sista anmälningsdag är den 19 november 2023,
finns platser kvar tas anmälningar emot även därefter. Anmälan sker via mejl till lovisa.radberg@rsflyinge.se. Betalning sker via faktura. Anmälan är bindande, se ”Anmälningsvillkor” nedan. ”Först till kvarn” tillämpas, om kursen är fulltecknad kan du välja att anmäla till en reservplats och betalar då inte vid anmälan. Vi hör av oss till dig vid ev. återbud.

Efter sista anmälningsdag får du all praktisk information och kursbekräftelse via den mailadress du angivit i din anmälan.

Anmälningsvillkor: Anmälan är bindande. Vid avbokning mer än 10 vardagar innan kursstart uttages 25% av kursavgiften dock minst 500 kr i avbokningsavgift. Vid avbokning därefter erläggs hela kursavgiften om inte läkarintyg kan uppvisas. Om intyg uppvisas betalar deltagaren endast avbokningsavgiften. Om RS beslutar att ställa in en kurs återbetalas inbetald kursavgift oavkortat.

Logi och mat: Mat och logi ingår inte i kurskostnaden. Rum på Thottska villan, inkl. enklare frukost, kan bokas via Tickster. Del i dubbelrum kostar 700:-/natt och enkelrum (begränsat antal) 880:-/natt.

I boendet finns möjlighet att värma mat i micro, dessutom finns flera matserveringar på området.

Frågor:

Välkommen att höra av dig om du har några frågor, telefon 0220-451 34 eller mejl lovisa.radberg@rsflyinge.se

 

Vi reserverar oss mot eventuella ändringar i kursupplägget samt att kursen kan ställas in vid för få anmälningar.

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.