BO PÅ THOTTSKA VILLAN

Thottska Villan är Ridskolan Strömsholms Guest House, vackert belägen högst upp på åsen vänd mot allén till Strömsholms slott. Villan från 1770-talet är stilfullt renoverad och ett hus där du kan känna dig som hemma.

Med 21 bäddar, fördelat på 13 rum, är huset populärt bland såväl bröllopspar som affärssällskap. Den passar även för dig som har ditt djur på Djursjukhuset eller hälsar på släkten i närområdet.

Thottska villan erbjuder två olika konferensrum med plats för 14 respektive 8 personer. Ett utmärkt alternativ för kick-off med medarbetarna på det mindre företaget eller strategimöte med styrelsen. Vi upplåter enskilda rum eller hela huset till ert förfogande, allt utifrån era önskemål.
Thottska Villan drivs av Ridskolan Strömsholm i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.

Boka här 

MER INFO HÄR 

VI MÖTS PÅ KNYTPUNKTEN

Knytpunkten på Ridskolan Strömsholm är en naturlig mötesplats för den som ska ha ett mindre möte, en stor konferens eller bara är nyfiken på Strömsholm. Vi hjälper dig hitta på området!  Som Ridskolan Strömsholms elevcentra blir Knytpunkten också en naturlig mötesplats för våra studerande i vardagen.

Knytpunktens stora aula har möjlighet att ta emot upp till 240 sittande åhörare. Tack vare vår teleskopiska läktare kan aulan enkelt göras om för middagar eller mindre sällskap. På entréplan finner du ett mindre mötesrum med plats för 10 personer. Önskar du boka lunch eller middag till ditt möte eller konferens finns goda möjligheter till det.

Gör en offertförfrågan om  konferens på Knytpunkten

MER INFO HÄR

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.