Kurser

Här presenterar vi aktuella kurser på Ridskolan Strömsholm.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till igångsättningskurs 2 den 26-29 juli, du kan anmäla dig fram till den 26 juni. Till de andra kurserna kan du registrera dig på reservlista för chans till en plats om vi får återbud.

Schema: Via denna länk hittar du till vårt schema. Vid ”Skola” väljer du ”Ridskolan Strömsholm” och vid ”Klass” väljer du det som står angivet i utsänd kursinformation för respektive kurs, därefter väljer du vecka.
Titta gärna i schemat strax innan kursstart för att se eventuella uppdateringar.

Kunskapsintyg för ridkurser: I år har vi gjort en ny mall för kunskapsintyg, här kan du ladda ner det nya intyget. Det är viktigt att du fyller i och skickar in ett av ridlärare/tränare underskrivet kunskapsintyg inför den kurs du önskar gå, för att vi ska kunna planera undervisningen på bästa sätt. I år vill vi att samtliga kursdeltagare skickar in ett nytt och uppdaterat kunskapsintyg i samband med anmälan till kursadmin@stromsholm.com 

Vill du ha information om när det är dags för nya kurser?

Registrera dig då till vår sändlista för tappskokurser och/eller ridkurser via länkarna nedan, för att få information via e-post.

Tappskokurser

Ridkurser