Under Strömsholmsdagarna genomförs förutom alla tävlingar en stor mässa med allt för häst, ryttare, hund, hem och fritid.
2018 års mässa under Strömsholmsdagarna har tre inriktningar.

Tävlingsområdet – Ridsport Nyhet!

Inne vid tävlingsbanorna för hoppning och dressyr finns ett exklusivt antal platser för företag som säljer produkter inom ridsporten. I första hand utrustning till ryttare och häst. Perfekt för dig som har ryttare som främsta kundgrupp.

Slottsparken – Hem, fritid, hantverk och mat
I Slottsparken skapas en vacker entré till hela evenemangsområdet, kantat av utställartällt. Här passerar samtliga besökare på väg in och även på vägen hem. Inriktningen är hem, fritid, hantverk och mat på detta område.

Showbanan – Hovslageri, transporter, show
Vid showbanan finns utställarna kopplade till SM i hovslageri, försäljare av transporter och fordon, Här finns även utställare kopplade till showbanan samt övriga djurslag.

Utställarhall – Nyhet!
Vid slottsparken finns en utställarhall (större gemensamt tält) där det går att hyra mindre platser. Platserna är 2×3 meter, längs med långsidorna. Ingen avdelning mellan försäljningsplatserna. Perfekt för dig som vill ha t.ex. ett bord och en roll-up

Mer information och priser

Inbjudan till utställare Strömsholmsdagarna

Ladda ner Format: pdf Storlek: 2.6 MB

Kontaktperson
Maria Blomberg Ansvarig utställarområde

Strömsholmsdagarna i siffror

7000

besökare

720

ryttare deltog 2017

100 år

fyller tävlingarna 2018

5 SM

Svenska Mästerskap 2018

300 000

stort evenemangsområde

5

fullspäckade dagar

Huvudpartners till Strömsholmsdagarna
Officiella partners

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.