Nyhet

Höstens inspirationsboost – kurser att hålla koll på!

På Strömsholm erbjuder vi under hösten ett stort antal kurser på olika teman. Vässa formen och utöka dina hästkunskaper hos oss och våra fina skolhästar.
180515 Strömsholm Hippologer, Saga Kullberg. Photo: Roland Thunholm Code: 718 35

I höst erbjuder vi ett antal kurser hos oss.

Uteritter Upplev Strömsholms vackra miljöer från hästryggen i höst! Tillsammans med en av våra ridlärare erbjuder vi en härlig uteritt i slottsmiljö, på Österängarna och runt våra fina utebanor. Du rider i grupp och på våra fina skolhästar. Efter ridningen bjuder vi på en värmande kopp kaffe/te och fika. Ta med dig en vän eller varför inte rid gruppen på ridskolan?

Alla Helgons kurs 2-3 nov med Camilla Nyblom och Pia Lust med Tema Ridlära. Kursen är en dressyr- och markarbetes kurs och vänder sig till dig som är intresserad av ridlära och även vill arbeta med den egna färdighetsträningen i ridning.

Dressyrkurs v 43 – FULLBOKAD

HLR-kurs 5 december Funderar du på att avlägga yrkesprov för hästskötare och behöver HLR-intyg? Eller vill du känna tryggheten i att veta hur du ska agera vid ett hjärtstopp.

Inspirationskurser 23-25 november 23-25 nov med Camilla Nyblom & Kati Ojala Libäck tema ”Ridlära” samt 25-27 november med Pia Lust & Py Jägerdén ”Pedagogik för ridlärare” Syftet är att ge inspiration i vardagen genom att arbeta med den egna färdighetsträningen i ridning kombinerat med teoretiska inslag

Preparand Kurs inför Yrkesprov för hästskötare – praktiska moment  16 november Kursen vänder sig till dig som under professionell ledning vill gå igenom och träna på de praktiska momenten som ingår i yrkesprov för hästskötare. Kursanordnare är Hästsportens folkhögskola.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.