Säkra dina biljetter nu!

För 100:e året i rad arrangeras det hästtävlingar i Strömsholms Slottspark. Vi hoppas att kunna bjuda på något alldeles extra detta år. På programmet står nämligen hela 5 stycken Svenska Mästerskap! Mästare ska utses i dressyr, fälttävlan (häst & ponny), laghoppning ponny, hovslageri samt semifinal laghoppning häst.

Strömsholmsdagarna 2018 har även ett utökat showområde, matmässa, slottsvandringar, utställarområde, Nationaldagsfirande & mycket, mycket mer.

Välkomna att fira 100 år med oss på en av Sveriges vackraste tävlingsplatser! 6-10 juni 2018

Du hittar biljetterna direkt hos Tickster

100 års jubileum

Strömsholmsdagarna är 100-åringen som är i ständig utveckling. 2018 genomförs evenemanget den 6-10 juni. För 100:e året i rad arrangeras det i sommar hästtävlingar i Strömsholms Slotts slottspark. Vi inleder med ett Nationaldagsfirande den 6 juni och forsätter med Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska. SM i dressyr och hovslageri är tillsammans med internationell fälttävlan några av de sportsliga programpunkterna. Även denna gång tar även andra djur och nya showinslag plats i evenemangsprogrammet. Vi hoppas att kunna bjuda på något alldeles extra i år, uppladdningen för 2018 års tävlingar har börjat!

 

Nyheter
Följ oss på Instagram
Huvudpartners till Strömsholmsdagarna
Officiella partners

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.