Felicia årets sista vinnare

Felicia Olofsson och Bellman fick årets sista guldtäcke genom vinsten i dressyrens junior-SM, sponsrat av Folksam. Silvret gick till Linnéa Holmgren, QC Sir Dennis medan Ellen Lundén Urnes och Fairy Tale fick brons.

I och med segern fick också Felicia en biljett till EM i Frankrike senare i sommar.

SM-guld till JumpClubs ponnylag

JumpClubs ponnylag från Enköping var bäst när det gällde och vann Folksam Ponnyallsvenska i god stil. Signe Svensson, Kimia Kadestam, Tilde Jansson och Kajsa Björe höll nerverna i styr och red hem sitt andra SM-guld på tre år.
Silver gick till Skogslottens Ryttarförening med Helsingborgs Fältrittklubb på bronsplats.

Här hittar du resultaten

Guld till Marina Mattsson

För Marina Mattson blev dagens vinst i SM för U25-ryttare hennes 19:e medalj i SM-sammanhang. Men siktet är högre ställt än så – förhoppningen är en plats EM-laget för U25-ryttare senare i sommar.  Vinnarhästen Quartermain (val, f.-09 e. Quaterback-Wilawander, äg. Hannell Dressage Stabel) har varit hos Marina sedan den var sex år gammal.
– Jag kände direkt att den hade potential för piaff och passage och han har verkligen utvecklats på ett bra sätt, förklarade vinnaren nöjt efter segern.
Silvret i U25-SM, som presenteras av Folksam, gick till Denise Ljungkvist och Soéga, medan Lina Dolk med Biggles 1015 tog hand om bronset.

Här hittar du resultatet

Johan Lundin SM-vinnare i fälttävlan

Johan Lundin och hästen Mind Me red hem fälttävlans-SM för seniorer. Trots att Johan varit med länge har han aldrig vunnit SM tidigare. På andra plats kom Strömsholms Ridsportförenings William Nilsson Fryer och La Liga, som var snabbast av alla i terrängen. Bronset gick till Karolina Stenfeldt, Fred Astaire.

Här hittar du resultatet

Alexandra vinnare av MondeVerde Grand Prix

Alexandra Eriksson hade en kanonhelg under Strömsholmsdagarna som avslutades med seger och 50 000 kronor i MondeVerde Grand Prix. Tillsammans med Liss Royal var hon enda ekipaget som var dubbelt felfritt. Tvåa i klassen kom hemmaryttaren Mikaela Gustaphson och Cum Laude.

Här hittar du resultatet

Fyra delade på Unghästbonusen

Fyra ekipage klarade av att hålla nollan rätt igenom Torstensons Unghästbonus, och belönades därmed med 7 500 kronor var.
De 5- och 6-åriga hästar som är felfria genom alla tre tävlingsdagar är med och delar på Torstensons Unghästbonus – 30 000 kronor.
Två 5- och två 6-åringar klarade bedriften. 5-åringarna var Benelux (SWB, val. e. Belaggio-Bocelli uppf. och äg. Stall Xena), riden av Ida Aldernäs och Clementine PJ (sto, e. Cassilias-Quintender, äg. Erica Hjertén) som reds Paulina Stjernholm.
6-åringarna Break Point (SWB, val. e. Heartbreaker-Casall, uppf. och äg. Stuteri Arch), riden av Sofie Svensson och My Gold Lady (sto, e. Mylord Carthago-Dimenos, äg. Lindestams Stall & Mark), riden av Jennie Juhlin var också felfria.

Ottilia och Hanna till final i Torstensons Ungdoms Grand Prix

Torsdagens hoppning avslutades med det prestigefyllda kvalet till Torstensons Ungdoms Grand Prix, där finalen rids vid Falsterbos internationella tävlingar. Endast ett ekipage var felfritt i grundomgången – Ottilia Lundgren och A Brightwood Ursa Major och tog därmed en finalbiljett. Den andra gick till Hanna Aldin och Cantana II som var snabbaste 4-felare i grunden. Isabell Eklöf och Wizard V var däremot bäst i den winning round som genomfördes och vann därmed klassen.

Resultatet hittar du här

Helena Persson vinner Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning

Det blev en spännande omhoppning i närvaro av Kronprinsessan Victoria när Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning avgjordes. Helena Persson och Bonzai H vann genom att rida sju hundradelar snabbare än Stallmästare Jens Fredricson tillsammans med Brixton.

Här hittar du resultatet

Nyheter
Huvudpartners till Strömsholmsdagarna

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.