Strömsholmsdagarna 2021

Strömsholmsdagarna 2021 planeras att genomföras trots det läge vi har för närvarande. Vi kommer att med stort ansvar och stor respekt för rådande situation göra alla de anpassningar som krävs. Tyvärr innebär detta att vi inte kommer att kunna ta emot någon publik. Det kommer endast att kunna vara funktionärer och deltagande ryttare med medhjälpare på plats. Vi kommer istället att i ännu större utsträckning satsa på att webbsända evenemanget. Följ oss digitalt på Equisport TV. http://www.equisport.tv

Årets evenemang har ett mycket bra sportsligt innehåll och vi kommer att via vår ”Agria Studio” ha mängder med intervjuer, bangång, seminarier m.m.

Dressyren har klasser upp t.o.m. Grand Prix. Det kommer att vara observationsklasser för Children, Juniorer och Unga Ryttare. Även Unghästklasser för fem-, sex- och sjuåriga hästar. Väl ansedda Cupen Lövsta Future Challenge Dressage kommer att genomföra en av sina deltävlingar.

Hoppningen har traditionsenligt klassen Prins Gustaf Adolfs Minneshoppning, semifinalen i Folksam Ridsportallsvenska samt nytt för i år finalen i Sverigeponnyn. Utöver det en mängd andra hoppklasser.

Fälttävlan presenteras av Agria Djurförsäkringar och kommer att ha internationell status med en trestjärnig och en tvåstjärnig klass. Dessutom kommer det att ges en internationell tvåstjärnig klass för ponny. Terrängmomentet går av stapeln lördagen den 5 juni.

Varmt välkomna att följa oss via webben den 3-6 juni! http://www.equisport.tv

Nyheter
Huvudpartners till Strömsholmsdagarna
Officiella partners

Strömsholm.com använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare.