25 okt

HÄSTFÖRETAGARTRÄFF

Hästföretagarträff 25-26 oktober Ridskolan Strömsholm - för dig som driver företag i Hästnäringen!

Företagarträff för ökad lönsamhet i ditt hästföretag. Vi träffas på plats för att möta andra företagare inom hästbranschen med målet att utveckla mer lönsamma hästföretag. Vi inleder med gemensam lunch kl12.00 tisdagen den 25 oktober och träffen avslutas under förmiddagen den 26 oktober. Går att kombinera med det kostnadsfria ”Seminariet hästen och miljön” den 26 oktober kl10.30 (anmälan krävs).

Träffa andra i samma bransch för att diskutera och utvecklas. Styrkor och utmaningar från olika perspektiv kommer komma fram, utveckla och förfina era verksamheter och erbjudanden. Genom att koppla ihop oss med varandra kan vi erbjuda kunderna mervärde och på så sätt utveckla näringen, alltså dig och din verksamhet. Ni kommer lära känna varandra, inspireras och utbyta erfarenheter, det kommer att skapa förutsättningar för nya idéer och samarbeten som gynnar alla. Stor eller liten spelar ingen roll, du behöver vara nyfiken och gilla att dela med dig och att inspireras av andra.

Processledare: Anki Roth, Coaching by Anki https://www.coachingbyanki.se/ Kontaktperson Strömsholm: Elisabeth Olsson Elisabeth.Olsson@rsflyinge.se Anmälan senast 16 oktober Pris 1 100 kr Priset avser lunch och fika båda dagarna samt 3-rättersmiddag på kvällen Begränsat antal platser!

Vid eventuella återbud efter den 16 oktober återbetalas avgiften endast om du kan uppvisa läkarintyg.

Kom ihåg att boka ditt boende

Boka dina biljetter HÄR

Du kanske också är intresserad av
8 aug

SM i Sportkörning

Under fyra dagar avgörs SM i sportkörning vid Strömsholm slott och Österängarna. Kom och …
15 aug

Inför Unghäst VM dressyr

SWB i samarbete  med Agria
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.