Nyhet

Sadlar stulna på Ridskolan Strömsholm

Ett 50-tal sadlar har stulits från Ridskolan Strömsholm under natten till onsdagen. "Man har brutit upp låsta sadelkammardörrar och plockat med sig både sadlar och träns", berättar Verksamhetschef Jonas Johnson.
Stora mängder sadlar har stulits från Vita, Norra och Röda Stallet i natt.

Någon gång mellan 22.00 och 04.30 bröt sig tjuvar in och stal såväl sadlar som träns i Vita stallet, Norra stallet och Röda stallet på Ridskolan Strömsholm. Det är både Ridskolan Strömsholms och privat utrustning som har försvunnit.

Stölderna är polisanmälda och under förmiddagen kommer stallcheferna att göra en inventering, tillsammans med elever som hade privat utrustning i stallarna för att få en exakt uppgift över hur mycket som har försvunnit.

– Totalt är det säkerligen ett 50-tal sadlar som har stulits och jag kommer att ha kontakt med vårt försäkringsbolag nu på morgonen för att se hur vi går vidare, förklarar Jonas Johnson.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.