Nyhet

Fantastiskt framträdande på Friends

Inför fullsatta läktare under Sweden International Horse Show glänste Ridskolan Strömsholms elever och personal med ett bejublat nummer.
Här är det fantastiska gänget som fixade showen på Friends under adventshelgen.

Vid tre tillfällen under Sweden International Horse Show på Friends visade Ridskolan Strömsholm upp ett imponerande nummer med både fart och precision.

Numret inleddes med att Stallmästare Jens Fredricson red in och berättade lite om både hoppningens och Ridskolan Strömsholms historia, med ett spännande bildspel rullande på den gigantiska bakgrundskärmen.

Därefter var det dags för fyra ryttare att inta den stora arenan, Daniel Svensson, huvudlärare i hoppning, Stina Lillje, lärare i hoppning, Emma Wretefelt, ridlärare och klassföreståndare för Ridsportgymnasiets årskurs 2 samt hoppstipendiaten Josefine Nykvist.

Med hjälp av elever och studenter från Ridskolan Strömsholm – som agerade ”levande hinderstöd” – genomförde de ett lysande nummer. RS-läraren Åsa Steninger hade huvudansvaret för numret och kunde nöjt konstatera att allt hade fungerat som de hoppats och publikens jubel var ett bra kvitto på hur väl allt fungerade.

Friends-uppvisningarna blev också en riktigt härlig final på Ridskolan Strömsholms 150-årsjubileum.

Titta gärna och njut av filmen som publicerats på Ridskolan Strömsholms Facebooksida.

För er som missade eller vill se kadriljen igen 🤩🤩🤩#stromsholmtillSIHS #pluggahäst #Hippologen #Livetsomhippolog #Strömsholm #Flyinge #Wången #nbrsg #Hovslagarutbildningen

Posted by Ridskolan Strömsholm on Sunday, 2 December 2018

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.