Nyhet

SPINE PROJECT COMPLETED !

Ridskolan Strömsholm har under 2017-2020 medverkat i ett Erasmus+projekt där vi tillsammans med Flyinge AB och sju andra riksanläggningar runt om i Europa skapat en tilläggsutbildning för ridlärare och tränare som vill ut och jobba internationellt. Projektet är nu avslutat och utbildningen kommer i framtiden ges på EENs (Equestrian Educational Network) skolor.

Läs hela artikeln nedan.

Spine Project

SPINE project completed!

The future of the Extra Qualification

The Extra Qualification (EQ) has been developed as a product of the Erasmus+ SPINE Project (Schools’ Project to Increase employability in the European Equestrian Market). The partners of this Project are nine member schools of EEN (Equestrian Educational Network).

Ladda ner Format: docx Storlek: 285.6 KB

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.