Nyhet

DIGITAL INFORMATIONSTRÄFF OM TILLÄGGSUTBILDNINGEN FÖR HOVSLAGARE

Välkommen på digital informationsträff! Nu har du chansen att få reda på mer om tilläggsutbildningen för yrkesverksamma hovslagare.

Är du verksam hovslagare men saknar formell utbildning? Eller vill du vidareutvecklas och lära mer och ta del av den senaste forskningen? Vill du kunna arbeta med skadade hästar och göra sjukbeslag? Då är den kvalificerade tilläggsutbildningen för yrkesverksamma hovslagare något för dig. Efter avslutad utbildning kan du ansöka till Jordbruksverket om att bli godkänd hovslagare för att tillhöra djurhälsopersonalen.

Vill du veta mer? Anmäl dig till den här digitala informationsträffen torsdag 15 april kl. 18.00 . Då får du möta de utbildningsansvariga för hovslagarutbildningen på hästnäringens tre riksanläggningar; Wången, Flyinge och Ridskolan Strömholm, där utbildningen bedrivs. Du får veta mer om utbildningen, hur ansökan går till och kan passa på att ställa frågor.

Kl. 18.00-18.30 presenterar vi utbildningen och sedan har du möjlighet att ställa frågor.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.