Nyhet

TRÄNING AV DEN UNGA HÄSTEN

Dags för den andra filmen i vår serie. Riksanläggningarna Flyinge och Ridskolan Strömsholm lanserar i samverkan med Agria Djurförsäkring och Hästnäringens Nationella Stiftelse tre filmer om hästhållning, grundridning och träning för hållbara hästar. Genom filmerna vill man sprida kunskap som i sin tur bidrar till ökad hästvälfärd

SE FILMEN HÄR

Jens Fredricson, stallmästare på RS Flyinge pratar om träning av unghästen. Det är viktigt att tänka på att träna både hästens kropp och mentalitet – Jens betonar vikten av att rida hästen framåt och gärna rida mycket utomhus

– Ju mer jag lär mig om hästar och ridning desto ödmjukare blir jag, filmen är tänkt som en inspiration för ridintresserade i alla åldrar, säger Jens Fredricson.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.