Nyhet

RS ON TOUR – OBS NYTT DATUM !

NYTT DATUM FÖR DETTA KOMMER INOM KORT !! Det är dags igen för RS ON TOUR! Hippologclinic med lärare, studenter och hästar från Ridskolan Strömsholm. Nyfiken på Sveriges enda universitetsutbildning inom hästområdet? Intresserad av en framtid i en växande bransch? Passa då på att träffa lärare och studenter från Hippologprogrammet under RS On Tour.

Nyfiken på Sveriges enda universitetsutbildning inom hästområdet? Intresserad av en framtid i en växande bransch? Passa då på att träffa lärare och studenter från Hippologprogrammet under RS On Tour.

Det är dags för andra stoppet för RS on Tour den 1/3 på Stiernhööksgymnasiet i Rättvik.

Hippologutbildningen med inriktningarna ridhäst, travhäst och islandshäst har SLU som huvudman och genomförs i nära samarbete med hästnäringen. Utbildningen är förlagd till hästnäringens riksanläggningar: Strömsholm, Flyinge och Wången. Här finns alla förutsättningar för att bedriva högklassig utbildning, teoretisk såväl som praktisk. Utbildningen ger tillgång till en inspirerande och utvecklande studiemiljö, engagerade och kompetenta lärare samt tränare och hästar av toppklass.

Clinicen inleds 18.00 och beräknas vara avslutad cirka 20.00

Det är fri entré till alla kvällar och respektive ridanläggning ser till att det finns fika och annat gott att köpa på plats. Däremot behöver vi ha en anmälan om hur många som kommer för att förbereda oss på bästa sätt.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.