Nyhet

RIDSPORTGYMNASIET STRÖMSHOLM SÖKER LÄRARE I MATEMATIK

Ridskolan Strömsholm är tillsammans med Flyinge och Wången en av hästnäringens tre riksanläggningar. Tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling. Hos oss utvecklas Kunskap, Hästar och Människor.

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik. Som person är du lugn, trygg, utåtriktad och lätt för att samarbeta. Du har förmåga att skapa en kreativ arbetsmiljö som uppmuntrar till motivation och lärande.

Du agerar utifrån skolans mål och vision och lägger stor vikt vid kollegial samverkan. Givetvis har du förmågan att se möjligheter och lösningar och är inte rädd för att komma med egna förslag. Du kommunicerar med kollegor, elever och föräldrar på ett sätt som bygger på goda relationer.

Tjänstensomfattning är: 30%

Utdrag ur belastningsregistret ska kunna uppvisas innan anställning.

Sista ansökningsdag: 23-06-16

Rekryteringsprocessen kommer att ske fortlöpande.

Tillträde: 2023-08-01

Kontaktperson
Åsa Thybeck Rektor Ridsportgymnasiet och Flyinge Hästsportgymnasium
Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.