Nyhet

NY TF VD FÖR FLYINGE & RIDSKOLAN STRÖMSHOLM

Från och med 1 augusti hälsar vi Mårten Holmqvist som tf VD Flyinge och Ridskolan Strömsholm

Från och med 1 augusti är Mårten Holmqvist tf VD Flyinge och Ridskolan Strömsholm.

Mårten kommer närmast från en roll som interim vd för Tobiasregistret AB. Han har en gedigen erfarenhet som chef och ledare från många olika branscher, men också från utveckling av egna bolag och verksamheter. Mårten har bla arbetet inom LRF Konsult, Green Landscaping koncernen och Previa mfl bolag.

”Mitt intresse för entreprenörskap inom gröna näringen lockade mig till uppdraget på Flyinge och Strömsholm. Men också den starka vision och målsättning som jag förstått finns för bolagen. Då jag själv också studerat inom SLU känns det därför väldigt roligt att få möjlighet att vara delaktig i SLU:s verksamhet. Min förhoppning är att jag kan stötta och bidra under övergångsperioden tills en ny permanent VD finns på plats.”

Än en gång välkommen till riksanläggningarna Mårten.

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.