Nyhet

GILLIAN HIGGINS TILL STRÖMSHOLM

Gillian Higgins är en expert på hästens anatomi och rörelsemönster och nu kommer hon till Strömsholm för att göra en fantastisk clinic med sina berömda målade hästar.

Den 25 april gästas vi av Gillian Higgins som är en av de ledande utbildarna i världen inom hästens biomekanik och anatomi. Med sina kunskaper inspirerar hon i alla discipliner till att förbättra ekipage och deras prestationer.

Genom sina bokstavligen målande clinics delar hon med sig om allt hon kan och det brukar inte vara långt avstånd till smilbanden och med sin klingande brittiska gör hon ett redan intressant ämne ännu intressantare.

Biljett släpp i december.

Nyfiken på GILLIAN HIGGINS

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.