Nyhet

Inspirationsdagar för ridlärare och hippologer

Vi är glada att kunna erbjuda inspirationsdagar för dig som är yrkesverksam i hästnäringen och har utbildat dig på Ridskolan Strömsholm (gymnasieutbildning, hippolog eller svensk ridlärare).

Syftet är att du ska få inspiration i vardagen med möjlighet att fördjupa dina kunskaper och även ta med dig nya. Med vårt breda utbud av olika kompetenser får du ta del av till exempel övningar, pedagogik och lektionsupplägg att ta med hem till den egna verksamheten. För dig som vill inspireras i din personliga färdighetsträning inom ridning finns möjligheten att ta med egen häst som du rider, på någon/några av våra lektioner i dressyr eller hoppning. Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån dina önskemål.  

Exempel på vad du kan följa under en dag på Ridskolan Strömsholm: undervisning i dressyr, hoppning och remont på våra olika utbildningar, teoriämnen på naturbruksgymnasiet, undervisningsmetodik samt föreläsningar inom till exempel ridlära, pedagogik och hästkunskap.  

Möjlighet måndag-fredag, 2-3 dagar   

Individuellt upplägg och total kostnad beräknas utifrån önskemål.  

  • Uppstallning (550 kr/dygn)  
  • Boende enkelrum Thotta (880kr/natt) eller dubbelrum (700kr pp/natt). Alt Markan (enkel 790kr, dubbel 625 kr pp).   
  • Rida med på lektion (HP eller SRL3) med egen häst 350 kr/ridpass hopp eller dressyr   
  • Följa lektioner från marken, 250:-/lektion (teori eller ridning)   

 

Intresserad? Skicka din bokningsförfrågan till michaela.skarfors@rsflyinge.se med önskemål om vecka eller datum och vilka typer av lektioner du är intresserad av att följa samt om du har med egen häst, så individanpassar vi ett upplägg för din vistelse på Ridskolan Strömsholm.  

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.