Nyhet

Helena Ekström är ny Chef för Marknad & Kommunikation på Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm AB

Efter en gedigen rekryteringsprocess med många sökande och flera kvalificerade kandidater har Helena Ekström utsetts till ny Chef för Marknad & Kommunikation på riksanläggningarna Flyinge och Strömsholm. Helena tillträder sin tjänst den 12 augusti. I sin roll kommer hon att ansvara för att leda och utveckla marknadsförings- och kommunikationsstrategier, i nära samarbete med VD och ledningsgruppen.
Fotograf Klara G, Helena Ekström, Flyinge, strömsholm

Helena har omfattande erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och varumärkesbyggande. Hon har arbetat både på byrå- och kundsidan, samt nationellt och internationellt med välkända varumärken inom olika segment. Helena har en stark passion för hästnäringen och har tidigare varit engagerad i sin lokala ridklubb och även varit aktiv som tävlingsryttare och beridare i början av sin karriär.

– ”Riksanläggningarna står för något unikt med sin kombination av ridkonst, sport på hög nivå och stark utveckling av hästnäringen. Jag ser fram emot att vara en del av Flyinge och Strömsholm, som lyfter nya generationer inom ridsporten och dess yrken. Den tydliga visionen för framtiden gör det extra spännande att komma på plats”, säger Helena Ekström.

Ny roll som en del av bolagens strategi mot 2030
– ”Det stora antalet sökande till tjänsten visar på bolagens attraktivitet och ett stort intresse för vår verksamhet. Det var dessutom mycket hög nivå på samtliga kandidater.  Rollen är ny på riksanläggningarna och ett led i vår satsning mot utveckling genom den strategiska planen mot 2030. En person med stark drivkraft, engagemang och hög kompetens var några av egenskaperna i annonsen som ledde fram till det slutliga valet av person. Helena kommer tillföra viktig kompetens och vi ser fram emot hennes tillträde”-, säger Mårten Holmqvist, vd för Flyinge AB och Ridskolan Strömsholm AB.

Presskontakt:

Mårten Holmqvist 070- 250 34 66

Cecilia Rätz-Hagsell 070-586 39 67

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.