Nyhet

VILL DU BLI RIDLÄRARE ELLER FÖRKOVRA DIG MER INOM HÄSTKUNSKAP?

Sök vårens kurser senast 15 Oktober 2019
Hästsportens Folkhögskola arrangerar just nu en mängd spännande kurser till våren. En av lärarna är Sara Tyrstam. Foto: Roland Thunholm

Aktuella kurser som arrangeras av Hästsportens Folkhögskola hos oss på Ridskolan Strömsholm under våren 2020 finns här:

-Svensk Ridlärare Level I
Vill du ta det första steget till att bli Svensk Ridlärare I? Då är denna kursen något för dig. Kursen består av två delar, en distanskurs på halvfart i 15 veckor under våren med 6 träffar á 2 dagar och del två på heltid, 6 veckor under sommaren.

-Grundläggande Pedagogik
En utbildning för dig som är intresserad av undervisning och som önskar arbeta som ridlärare eller tränare i ridsporten. Kursen är också öppen för dig med inriktning mot islandshäst eller galopp

-Hästkunskap-hästskötare
Vill du utveckla din hästkunskap, utöka ditt nätverk och ha några av landets främsta hästkunskapslärare till hands? Då är Hästkunskap – hästskötare, kursen för dig!

-Hästkunskap level II
Vill du utveckla dina teoretiska och praktiska kunskaper inom foderlära och hälso-och sjukvård för häst? Då är distanskursen Hästkunskap Level II något för dig.
Kursen ger dessutom vissa teoretiska moment samt praktiska förevisningar som förbereder dig inför yrkesprov för SRL II. Start december 2019.

Jag vill veta mer om alla utbildningar på Ridskolan Strömsholm

Mer från Strömsholm
Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners hjälper oss att utveckla, utbilda och vara ledande inom svensk ridsport.